Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Hulk Hogan betrokken bij verkeersongeluk

Shownieuws

Linda Hogan, de ex-vrouw van Hulk Hogan, is vrijdag betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Florida. De blondine werd van achter aangereden op de snelweg.

Linda Hogan, de ex-vrouw van worstelaar Hulk Hogan, is vrijdag betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Florida. De 49-jarige blondine werd van achter aangereden op de snelweg, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

Niemand raakte gewond bij de botsing, maar de witte Mercedes van Linda liep blikschade op. Kort na het ongeluk arriveerde Charley Hill op de plek van de aanrijding. De 19-jarige jongen heeft sinds begin dit jaar een relatie met de dertig jaar oudere moeder van twee.

De aanrijding vond plaats op een halve kilometer afstand van de plek waar Nick, de zoon van Hulk en Linda, vorig jaar augustus een ernstig ongeval veroorzaakte. De 18-jarige Nick werd in mei veroordeeld tot een celstraf van acht maanden wegens onverantwoordelijk rijgedrag. Zijn goede vriend John Graziano raakte bij het ongeluk zwaargewond en is voor de rest van zijn leven afhankelijk van medische zorg. In oktober kwam de zoon van de worstelaar weer op vrije voeten.

Ook dochterlief Brooke botste eerder dit jaar op een andere weggebruiker. De 20-jarige blondine reed op een auto voor haar, nadat de bestuurder daarvan de controle over het stuur was verloren.

De 55-jarige Terry Bollea, zoals Hulk Hogan eigenlijk heet, en zijn gezin waren vier seizoenen te zien in de realityserie Hogan Knows Best. Kort na afloop liep het huwelijk van de worstelaar op de klippen. Hulk zou de huwelijksbreuk hebben veroorzaakt door een affaire te beginnen met een 24-jarige vriendin van zijn dochter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen