Kies je favoriete radiostation

Dossiers

New Kids on the Block maken cruise met fans

Shownieuws

De New Kids on the Block gaan in mei een cruise maken met hun fans in het Caribisch gebied. Tijdens de driedaagse trip treedt het muzikale vijftal op.

Jongensgroep New Kids on the Block gaat de zee op. Het muzikale vijftal gaat van 15 tot en met 18 mei een cruise maken met fans in het Caribisch gebied, zo vertellen de bandleden op een video die is geplaatst op de site van het Amerikaanse tijdschrift People. De kaartverkoop voor de cruise gaat woensdag van start.

De broers Jordan en Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg en Danny Wood reizen van Fort Lauderdale naar de Bahama's en geven tijdens de driedaagse trip enkele concerten. Ook houden ze 'meet and greets' met hun fans. "We gaan geen Pina Colada's drinken, maar serveren ze", grapt McIntyre.

De New Kids on the Block scoorden eind jaren tachtig en begin jaren negentig hits als 'Step by step', 'The right stuff' en 'Cover girl'. In 1994 ging de band uit elkaar, maar begin vorig jaar werd een reünie aangekondigd. De groep is op 3 februari in Nederland voor een concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen