Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katy Perry heeft liefdesverdriet

Shownieuws

Katy Perry heeft het niet gemakkelijk sinds de breuk met Travis McCoy. "Het doet op dit moment heel veel pijn", vertelde ze maandag tijdens een concert in LA.

Katy Perry heeft het niet gemakkelijk sinds de breuk met Travis McCoy. "Het doet op dit moment heel veel pijn", vertelde de zangeres maandagavond aan haar publiek tijdens een concert in Los Angeles. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 24-jarige zangeres en de drie jaar oudere frontman van de band Gym Class Heroes brachten nog samen de kerstdagen door in Mexico, maar besloten er vlak voor oud en nieuw een punt achter te zetten. "Als het uitgaat met iemand moet je doorgaan. Je wil niet doorgaan, maar je moet wel omdat je geen andere keuze hebt", zei Perry. "Maar ik ben eroverheen", voegde zij daar in een kennelijke poging zich groot te houden aan toe.

Perry wordt gezien als een van de grootste nieuwkomers van vorig jaar. In Nederland bestormde de Amerikaanse popster de hitlijsten met haar singles 'I kissed a girl' en 'Hot N Cold' en haar album 'One of the boys'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen