Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Travolta's danken gemeenschap voor steun

Shownieuws

John Travolta en zijn vrouw hebben de inwoners van hun woonplaats Ocala bedankt voor de steun na de dood van hun zoon Jett. Ze publiceerden een dankbrief.

John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston hebben de inwoners van hun woonplaats Ocala in Florida bedankt voor de steun na de dood van hun zoon Jett. Het acteursechtpaar liet een dankbrief plaatsen in de lokale krant. "Door ons verdriet te delen, hebben jullie ons leed verzacht", staat daar onder meer in.

De 16-jarige Jett overleed anderhalve week geleden in de vakantiewoning van het gezin op de Bahama's. Een autopsie wees uit dat hij is overleden aan een toeval. Jett leed al sinds zijn vroege jeugd aan de ziekte van Kawasaki. De crematie vond vorige week maandag plaats op de Bahama's. Donderdag werd de jongen herdacht tijdens een dienst in het huis van zijn ouders in Ocala.

Travolta en Preston, die nog een dochter van 8 hebben, Ella, bedanken onder meer voor de talloze kaarten en bloemen die werden afgeleverd bij hun huis. Ook danken ze de gemeenschap voor de privacy die hun de afgelopen tijd werd gegund. "De autoriteiten en onze buren hebben ons de ruimte gegeven om te rouwen om ons verlies en daar zullen we hen eeuwig dankbaar voor blijven", schrijven ze. "De steun die we hebben ontvangen gaat verder dan beleefdheid tussen buren. We zijn behandeld als familie."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen