Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon Stone wilde zoontje botoxbehandeling geven

Shownieuws

Sharon Stone wilde dat de voeten van haar 8-jarige zoon Roan werden behandeld met botox om zweetlucht tegen te gaan. Dat blijkt uit rechtsdocumenten.

Sharon Stone wilde dat de voeten van haar 8-jarige zoon Roan werden behandeld met botox om zweetlucht tegen te gaan. Daarmee geeft de rechter in de voogdijzaak tussen Stone en haar ex-man Phil Bronstein aan hoe overtrokken de actrice op bepaalde zaken rondom haar oudste adoptiezoon kon reageren. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Eerder deze maand wees de rechter de volledige voogdij van het jongetje toe aan Bronstein. In rechtsdocumenten schrijft de rechter dat Stone 'veel van haar ouderlijke taken overlaat aan derde partijen' en 'simpelweg weigert mee te doen aan therapiesessies, tenzij het aan haar schema is aangepast en het op haar voorwaarden gebeurt'.

"Zulk gedrag van een ouder is onacceptabel en komt het kind niet ten goede", vindt de rechter, die op verzoek van Stone de voogdijregeling van Roan bekeek. De 50-jarige Stone wilde van de rechter toestemming om Roan naar Los Angeles te laten verhuizen, waar ze woont. Roan woont momenteel bij zijn vader in San Francisco.

Stone is volgens de rechter 'niet in staat om Roan de structuur, continuïteit en het vertrouwen te bieden die hij nodig heeft en verdient'. Volgens de rechter is het jongetje beter af in zijn vertrouwde omgeving bij zijn vader. Stone heeft een bezoekregeling en mag enkele weekeinden en vakanties met het jongetje doorbrengen.

Vijf jaar geleden zetten Sharon Stone en journalist Phil Bronstein na vijf jaar een punt achter hun huwelijk. Stone adopteerde later nog twee kinderen, zoons Laird (3) en Quinn (2).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen