Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baby clown Bassie blijkt reclamestunt

Shownieuws

Bas van Toor, beter bekend als Clwon Bassie, heeft niemand zwanger gemaakt. Het bericht, dat maandag naar buiten kwam blijkt een reclamestunt te zijn.

Bas van Toor, beter bekend als Clwon Bassie, heeft niemand zwanger gemaakt. Het bericht, dat maandag via de website Showbiznewz.nl naar buiten werd gebracht, blijkt een reclamestunt te zijn voor een zorgverzekeraar. Dat laat Van Toor in een verklaring weten.

Showbiznewz, waarvoor Van Toor een column schrijft, publiceerde maandag het relaas van de 31-jarige Sandra K., die zegt acht maanden geleden te zijn bevrucht door de 73-jarige grappenmaker. Van Toor liet daarop weten bereid te zijn tot een vaderschapstest. "Mocht blijken dat ik inderdaad de vader ben van de baby, dan zal ik het vanzelfsprekend liefhebben", zei hij.

Van Toor kijkt terug op een geslaagde grap. "Journalisten hebben heel erg hun best gedaan om van vrienden, bekenden en van iedereen in mijn omgeving van wie ze het nummer hadden een reactie te ontlokken", zegt hij. "Ondanks de druk heeft iedereen de kaken op elkaar gehouden en hebben we de media het werk laten doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen