Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Toppers maken cruise met fans

Shownieuws

De Toppers maken eind volgend jaar een cruise met hun fans. Gordon, Gerard Joling en René Froger sluiten daarmee op een feestelijke manier hun jubileumjaar af.

De Toppers maken eind volgend jaar een cruise met hun fans. Gordon, Gerard Joling en René Froger sluiten met de bootreis op een feestelijke manier hun jubileumjaar af. Dat is dinsdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie waarin het muzikale trio zijn plannen omtrent het Eurovisie Songfestival uit de doeken deed. Details over de cruise zijn nog onbekend.

Op 12 en 13 juni staan Joling, Froger en Gordon voor het vijfde opeenvolgende jaar in de Amsterdam Arena met 'Toppers in concert'. Dit jaar hadden de mannen op het Amsterdamse voetbalveld sterren als Ron Brandsteder, Bonnie St. Claire en The Trammps te gast tijdens 'het grootste meezingfeest van het jaar'. De Tros zendt in december een concertregistratie uit van 'Toppers in concert 2008'.

De Tros, die vanaf 5 februari een reallifesoap over de weg van het drietal naar het Eurovisie Songfestival uitzendt, organiseerde eerder al fanreizen in het kader van het Tros Muziekfeest. Zo werd in november met sterren als Marianne Weber, Jan Keizer en Monique Smit een cruise gemaakt in het Caribische gebied. In maart organiseerde de Tros een wintersportreis met Nederlandse artiesten en hun fans naar Oostenrijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen