Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Regisseur leeft mee met Heather Locklear

Shownieuws

De regisseur van de nieuwe film van Heather Locklear leeft met haar mee. De actrice werd zondagmiddag gearresteerd wegens rijden onder invloed van medicijnen.

De regisseur van de nieuwe film van Heather Locklear leeft mee met de actrice, die zondagmiddag in Santa Barbara werd gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed van medicijnen. Dat vertelt hij in de New York Daily News.

Volgens Jim Amatulli, die Locklear regisseerde in de nieuwe film 'Flying by', brengt het showbizzwereldje spanningen met zich mee in relaties en in gezinnen. "Daarnaast hebben vrouwen nog meer stress als ze ouder worden en minder rollen toebedeeld krijgen. Het is triest om te zien waar dat toe kan leiden."

De 47-jarige actrice, die na een kort verblijf in de cel weer mocht gaan, was volgens Amatulli 'zeer professioneel' op de set van 'Flying by', die begin volgend jaar uitkomt. Locklear speelt daarin de vrouw van een vastgoedontwikkelaar, gespeeld door Billy Ray Cyrus, die na 25 jaar zijn oude schoolbandje nieuw leven inblaast en daarmee zijn huwelijk en zaak op het spel zet.

Locklear, bekend van rollen in Dynasty, Melrose Place en Spin City, maakt moeilijke tijden door. In juni werd ze in een afkickkliniek opgenomen waar ze vier weken werd behandeld voor paniekaanvallen en een depressie. In april belde een vriend het alarmnummer toen hij ten onrechte dacht dat Locklear een zelfmoordpoging had gedaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen