Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Clown Bassie ontkent vaderschap niet

Shownieuws

Clown Bassie reageert nuchter op een 31-jarige vrouw uit Heerhugowaard die zegt zijn kind te dragen. "Ik ben bereid om een vaderschapstest te ondergaan."

Bas van Toor, beter bekend als clown Bassie, reageert nuchter op de uitlatingen van een 31-jarige vrouw uit Heerhugowaard die beweert zijn kind te dragen. "Ik ben bereid om een vaderschapstest te ondergaan", zegt de clown tegenover de website showbizznewz.nl. "Mocht blijken dat ik inderdaad de vader ben van de baby, dan zal ik het vanzelfsprekend liefhebben."

De showbizzwebsite, waarvoor Van Toor een column schrijft, publiceerde maandag het relaas van de 31-jarige Sandra K., die zegt acht maanden geleden te zijn bevrucht door de 73-jarige grappenmaker. Het koppel zou seks hebben gehad nadat Van Toor had opgetreden in haar woonplaats. De clown deed de beweringen aanvankelijk af als 'klinkklare onzin'.

Van Toor is sinds 1960 samen met zijn vrouw Coby, met wie hij drie dochters heeft. Het management van Van Toor was maandag en dinsdagochtend niet bereikbaar voor commentaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen