Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toneelstuk Katie Holmes is kassucces

Shownieuws

Het Broadwaydebuut van Katie Holmes legt de theaterwereld geen windeieren. 'All my sons' is het best lopende toneelstuk in de New Yorkse straat.

(Novum/AP) - Het Broadwaydebuut van Katie Holmes legt de theaterwereld geen windeieren. 'All my sons' is het best lopende toneelstuk in de New Yorkse straat. Het heeft vorige week, de eerste week dat het stuk te zien was, ruim 475 duizend euro in het laatje gebracht.

De in totaal acht voorstellingen van 'All my sons', dat op 16 oktober officieel in première gaat, waren voor 98 procent uitverkocht. In het Gerald Schoenfeld Theatre is plaats voor 1052 mensen. Kaarten zijn niet goedkoop. Een plaatsbewijs kost meer dan tachtig euro, oplopend tot bijna 210 euro voor speciale uitvoeringen.

'All my sons', naar een scenario van Arthur Miller, draait om een zakenman die tijdens de Tweede Wereldoorlog willens en wetens defecte vliegtuigen verkoopt aan de Amerikaanse staat. Het toneelstuk, waarin ook rollen zijn weggelegd voor John Lithgow, Dianne Wiest en Patrick Wilson, is nog tot 11 januari te zien op Broadway.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen