Kies je favoriete radiostation

Dossiers

DJ AM woont herdenkingsdienst bij

Shownieuws

DJ AM is voor het eerst sinds de crash in de openbaarheid verschenen. Hij woonde een herdenkingsdienst bij voor een van de slachtoffers van het ongeluk.

DJ AM is voor het eerst in de openbaarheid verschenen sinds het vliegtuigongeluk dat hij en zijn vriend Travis Barker overleefden. De artiest, die eigenlijk Adam Goldstein heet, woonde in Los Angeles een herdenkingsdienst bij voor een van de slachtoffers van de crash. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 30-jarige Goldstein arriveerde in een limousine om de familie van de 29-jarige Chris Baker, vriend en rechterhand van Travis Barker, te condoleren. De dj droeg tijdens de dienst, die twee uur duurde, een zwarte zonnebril en een groen poloshirt. De vrouw van Baker had de driehonderd gasten gevraagd in het groen te komen, omdat dat de favoriete kleur was van Baker.

Travis Barker en DJ AM raakten op 19 september ernstig gewond toen een privévliegtuigje waarin zij zaten kort na de start crashte. Barker kon op eigen kracht uit het vliegtuig komen, maar liep brandwonden op over een groot deel van zijn lichaam. DJ AM liep brandwonden op aan hoofd en handen. De vier andere inzittenden van het vliegtuig overleefden de crash niet.

Vrijdag werd Goldstein ontslagen uit het brandwondencentrum in Georgia. Barker heeft maandag het ziekenhuis verlaten. Hij is met een bus onderweg gegaan naar zijn woonplaats Californië, waar hij opgenomen zal worden in een plaatselijk brandwondencentrum. "Travis zal nooit meer vliegen", vertelt een bron. Zijn ex-vrouw Shanna Moakler wijkt nog altijd niet van de zijde van de voormalige drummer van Blink-182. "Hij is nog altijd niet in goede conditie", vertelt een bron. "Het is nog steeds ernstig."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen