Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears wil volgend jaar op toer

Shownieuws

Britney Spears heeft al ruim een jaar niet meer opgetreden. Daar moet snel verandering in komen. Ze heeft 'absoluut' plannen om volgend jaar op toer te gaan.

(Novum/AP) - Britney Spears heeft al ruim een jaar niet meer opgetreden. Wat de zangeres betreft moet daar snel verandering in komen. Ze heeft 'absoluut' plannen om volgend jaar op toer te gaan, zo zei ze maandag in een interview met de Amerikaanse radiozender Z100. Waarschijnlijk betreft het een wereldtournee, ter promotie van haar nieuwe album 'Circus', dat op 2 december verschijnt.

Tijdens het interview sprak de 26-jarige artieste ook over de drie MTV Video Music Awards die ze onlangs won. Het verbaasde haar dat de prijs voor beste video naar de clip van haar nummer 'Piece of me' ging. "Het is een gave video, maar ik denk absoluut dat ik betere clips heb gemaakt", zei ze. "Dus ik was echt in shock toen ik de prijs kreeg."

Spears mag haar leven dan schijnbaar weer op de rails hebben; haar buitensporige gedrag van vorig jaar blijft haar achtervolgen. Zo moet ze volgende maand voor de rechter verschijnen wegens het rijden zonder geldig rijbewijs. Haar advocaat, die de rechter al twee keer heeft gevraagd de zaak te seponeren, deed maandag een verzoek tot uitstel van de rechtszitting.

Volgens de advocaat wordt Spears oneerlijk bejegend. Vergelijkbare overtredingen worden volgens hem afgedaan met een boete. Ook zou de artieste niet goed haar verdediging kunnen voeren, omdat ze sinds begin dit jaar onder curatele staat. Haar vader beheert haar persoonlijke en zakelijke belangen.

De zangeres werd in de zomer van vorig jaar aangehouden nadat ze tegen een geparkeerde auto was gebotst en was doorgereden zonder de eigenaar op de hoogte te stellen. Bij de arrestatie bleek dat Spears geen rijbewijs had dat geldig was in Californië.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen