Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Hugh Hefner was verslaafd aan dieetdrank

Shownieuws

Kendra Wilkinson, een van de ex-vriendinnen van playboy Hugh Hefner, was verslaafd aan de dieetsiroop Redline. "Het was alsof ik aan de crack was", zegt ze.

Kendra Wilkinson, een van de ex-vriendinnen van playboy Hugh Hefner, was verslaafd aan de dieetsiroop Redline. "Het was alsof ik aan de crack was", vertelt ze in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly over het drankje, dat onder meer een zeer hoge dosis cafeïne bevat. "Ik verloor zo veel kilo's in zo'n korte tijd! Mijn eetlust verdween, ik was helemaal de weg kwijt."

Inmiddels heeft de rondborstige blondine, die bij een groot publiek bekend werd door haar rol in de realityshow The Girls Next Door, extreme dieetmethoden afgezworen. "Je leeft maar één keer. Waarom zou je niet van je leven genieten en eten wat je wilt?" Wilkinson, die in juni trouwt met American footballspeler Hank Baskett, zegt alles te eten wat haar hartje begeert. "Ik eet elke dag junkfood."

Favoriete snacks van het 23-jarige model zijn chips en sandwiches met kaas en spek. Toen ze in 2004 haar intrek nam in de Playboy Mansion van Hefner viel het haar moeilijk om op gewicht te blijven. De keuken, waar 24 uur per dag eten wordt bereid, oefende een sterke aantrekkingskracht op haar uit. "Ik at me helemaal vol", legt ze uit. "Ik at gewoon aan één stuk door."

Het was Hefner die zijn toenmalige vriendin wees op haar groeiende taille. De bejaarde womanizer attendeerde haar op de aanwezigheid van een fitnessstudio in de kelder van zijn luxe huis in Los Angeles. Bij Wilkinson kwam die kritiek hard aan. "Ik moest keihard huilen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen