Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scarlett Johansson niet verrast door aanzoek

Shownieuws

Het aanzoek van Ryan Reynolds kwam voor Scarlett Johansson niet als een verrassing. "Maar iedere vrouw die een diamanten ring krijgt, jubelt van geluk."

Het huwelijksaanzoek van Ryan Reynolds kwam voor Scarlett Johansson niet als een donderslag bij heldere hemel. "Ik was niet verrast dat het gebeurde, maar iedere vrouw die een prachtige diamanten ring krijgt gepresenteerd, jubelt op dat moment van geluk", zegt de actrice in het februarinummer van het Amerikaanse magazine Harper's Bazaar.

Reynolds had voor het aanzoek niet groots uitgepakt, zo vertelt Johansson. "Het was allemaal heel gewoon en echt. Hij had er geen gekke toestanden van gemaakt, hij sprak gewoon mooie woorden en het was erg lief."

De 24-jarige blondine en haar 32-jarige geliefde stapten eind september in het diepste geheim in het huwelijksbootje in een afgelegen resort in de Canadese stad Vancouver. De pers kwam er pas een paar dagen na de ceremonie achter dat het acteursstel, dat ruim een jaar samen is, elkaar eeuwige trouw had beloofd. "De meeste mensen willen fotografen bij hun huwelijksdag en wij wilden ze juist alleen maar weghouden", zegt Johansson. "Het was erg intiem, wat ik graag wilde."

Scarlett staat erom bekend zelden over haar privéleven te praten. Vorige maand raakte de Britse Cosmopolitan in opspraak toen het in het januarinummer een interview met de actrice plaatste, waarin ze openhartig vertelt over haar huwelijk met Reynolds. Een woordvoerder van Johansson liet weten dat er nooit een interview met de Britse Cosmo had plaatsgevonden. Ze zou stappen willen ondernemen tegen het blad. Cosmo liet weten het interview van een journalist van een agentschap te hebben afgenomen en de klacht van Johansson te onderzoeken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen