Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tori Spelling staat voor terugkeer bij 90210

Shownieuws

Tori Spelling lijkt toch haar rentree te maken in 90210. De actrice voert momenteel 'afrondende gesprekken' met de makers van de spin-off voor een rol.

Tori Spelling lijkt toch haar rentree te maken in 90210. De actrice, die in de jaren negentig een hoofdrol speelde als Donna Martin in voorganger Beverly Hills 90210, voert momenteel 'afrondende gesprekken' met de makers van de spin-off voor een rol in meerdere afleveringen. Dat heeft een woordvoerder van de serie bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

De 35-jarige Spelling zou aanvankelijk al bij de aanvang van de spin-off van 90210 van de partij zijn, maar kwam daarop terug. Het gerucht gaat dat ze het niet eens was geworden over haar salaris en dat ze op voet van oorlog verkeerde met ex-collega Shannen Doherty. Doherty maakte eerder al haar rentree in de serie als Brenda Walsh.

Naast Doherty is Jennie Garth ook te zien in de serie over het wel en wee van een groepje verwende tieners in Beverly Hills. Zij speelt, net als in de originele serie uit de jaren negentig, Kelly Taylor. Joe E. Tata keerde in 90210 terug als restauranteigenaar Nat. Jason Priestley, die Brandon Walsh speelde, keert niet terug voor de camera's, maar regisseert later deze maand een aflevering van de spin-off.

In Nederland is het eerste seizoen van 90210 wekelijks te zien op Net 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen