Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uri Geller verruilt lepels voor zaad

Shownieuws

Uri Geller heeft zijn welbekende lepels en horloges verruild voor een natuurlijk product. De mentalist probeerde radijszaadjes te laten ontkiemen.

Uri Geller heeft zijn welbekende lepels en horloges verruild voor een natuurlijk product. De mentalist probeerde tijdens de perspresentatie van zijn show De Nieuwe Uri Geller radijszaadjes te laten ontkiemen. Aanvankelijk lukte hem dit niet, maar bij een tweede poging leek een van de zaadjes te ontkiemen.

Tijdens het tweede seizoen van de show, die ook in landen als Israël, Turkije en Rusland te zien is, strijden twaalf kandidaten met bijzondere gaven tegen elkaar om zich de nieuwe Uri Geller te mogen noemen. Patty Brard, die in de vorige shows proefpersoon was van Geller, en Tooske Ragas presenteren de nieuwe reeks. De show gaat op 9 februari van start bij SBS 6.

Het eerste seizoen, dat begin vorig jaar te zien was, was met een gemiddelde van meer dan een miljoen kijkers per aflevering een succes. Het publiek verkoos toen Ramana tot winnaar.

De show is een initiatief van de Israëli zelf, die sinds de jaren zeventig grote bekendheid vergaarde met onder meer het ombuigen van lepels. Hij wil met vijftien winnaars uit de verschillende landen waar de show wordt uitgezonden een zogenoemde wereldfinale organiseren in Las Vegas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen