Kies je favoriete radiostation

Dossiers

DiCaprio in de prijzen op festival Palm Springs

Shownieuws

Leonardo DiCaprio is in de prijzen gevallen tijdens het filmfestival van Palm Springs. De acteur nam een prijs in ontvangst voor de film 'Revolutionary road'.

(Novum/AP) - Leonardo DiCaprio is in de prijzen gevallen tijdens de twintigste editie van het filmfestival van Palm Springs. De acteur nam namens de cast en crew een Ensemble Performance Award in ontvangst voor de film 'Revolutionary road', waarin hij een rol speelt.

De 30-jarige acteur is niet de enige die dinsdagavond in het zonnetje werd gezet. Clint Eastwood kreeg een oeuvreprijs, net als regisseur Ron Howard. Sean Penn en Anne Hathaway werden gekozen tot beste acteur en actrice en de jonge Dakota Fanning werd uitgeroepen tot 'rising star'.

Het zijn drukke tijden voor de Hollywoodsterren. Zondag worden de Golden Globes uitgereikt, waarvoor DiCaprio, Hathaway, Penn en Howard ook zijn genomineerd in verschillende categorieën. Die filmprijzen worden gezien als een belangrijke indicator voor de Oscars. Op 22 januari wordt bekendgemaakt welke films en filmmakers meedingen naar een Oscar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen