Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fergie prikt trouwdatum

Shownieuws

Zangeres Fergie en haar verloofde Josh Duhamel hebben een trouwdatum geprikt. Het stel stapt op 10 januari in het huwelijksbootje in de buurt van Los Angeles.

Zangeres Fergie en haar verloofde Josh Duhamel hebben een trouwdatum geprikt. Het stel stapt op 10 januari in het huwelijksbootje in de buurt van Los Angeles, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De 33-jarige zangeres en de drie jaar oudere acteur verloofden zich eind vorig jaar. Ze zijn ruim vier jaar samen.

Fergie, die bekend werd als zangeres van de Black Eyed Peas, is momenteel druk met het opbouwen van een carrière als actrice. Onlangs rondde ze de opnamen van de musicalfilm 'Nine' af, waarin ze een prostituee speelt. Stacy Ferguson, zoals de acterende zangeres eigenlijk heet, speelde eerder kleine rollen in de schipbreukfilm 'Poseidon' en in 'Planet terror'.

Duhamel rondde onlangs de opnamen af van de romantische komedie 'When in Rome', waarin hij te zien is met onder anderen Kristen Bell. De verloofde van Fergie is bekend van de kaskraker 'Transformers' en speelt een rol in de tv-serie Las Vegas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen