Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dubbelganger zusje Spears klaagt politie aan

Shownieuws

Een vrouw die zegt te zijn gebruikt om de aandacht af te leiden van Jamie Lynn Spears heeft de politie aangeklaagd. Ze zou geen toestemming hebben gegeven.

Een vrouw die zegt te zijn gebruikt om de aandacht af te leiden van Jamie Lynn Spears heeft de politie van het internationale vliegveld van Los Angeles aangeklaagd. Agenten zouden haar in september zonder toestemming hebben ingezet als lokvogel. De vrouw wil een schadevergoeding, zo schrijft het Amerikaanse OK! Magazine.

De politie van het vliegveld zou Adessa Eskeridge hebben omringd om te voorkomen dat Jamie Lynn, het zusje van Britney Spears, zou worden belaagd door paparazzi. Eskeridge zegt echter 'geen informatie over de aard van de klus of het mogelijke risico dat ermee gepaard ging' te hebben gekregen, zo citeert OK uit de aanklacht. "Ze volgde simpelweg de instructies op van de politie."

Eskeridge zegt te zijn blootgesteld aan vernederingen en zich nog altijd vernederd te voelen, onder meer omdat paparazzi haar hebben gefotografeerd en gefilmd. De filmbeelden zouden op het internet zijn beland. De vrouw zegt in de aanklacht open te staan voor een schikking die haar compenseert voor de 'vernedering, angst en kwellingen waaraan ze werd onderworpen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen