Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anita Witzier in vakjury tv-moment van het jaar

Shownieuws

Anita Witzier zit in de jury van het tv-moment van het jaar. Zaterdag wordt bekend wat het favoriete televisiemoment van 2008 is van de vakjury en tv-kijkers.

Anita Witzier is één van de juryleden bij het tv-moment van het jaar. Dat heeft de Vara, die de verkiezing organiseert, woensdag bekendgemaakt. De andere leden van de vakjury zijn RTL 4-programmadirecteur Erland Galjaard, televisiecriticus van de NRC Hans Beerekamp en Chris Buur, hoofdredacteur van de Vara Gids.

Zaterdag wordt tijdens een door Matthijs van Nieuwkerk gepresenteerd live-programma bekend welk televisiemoment van 2008 door de kijkers en de vakjury is verkozen tot tv-moment van het Jaar. Kijkers kunnen nog tot zaterdag hun stem uitbrengen via de website van de verkiezing.

Vrijdag werd bekend welke tien momenten kans maken op de titel. De shortlist bevat onder meer de ontmaskering van Joran van der Sloot tijdens een speciale uitzending van Peter R. De Vries, de winst op de Olympische Spelen van langeafstandszwemmer Maarten van der Weijden die werd uitgezonden door Studio Sport en René Froger die droge was te drogen hing tijdens het programma 'De Frogers: effe geen cent te makken'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen