Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Josh Brolin niet vervolgd na bargevecht

Shownieuws

Josh Brolin wordt niet vervolgd na een bargevecht waarbij hij vorig jaar betrokken was geraakt in Louisiana. De aanklacht tegen de acteur komt te vervallen.

(Novum/AP) - Josh Brolin wordt niet vervolgd voor een bargevecht waarbij hij vorig jaar betrokken was geraakt in Louisiana. De aanklacht tegen de acteur komt te vervallen. Dat heeft de advocaat van Brolin bekendgemaakt. De Amerikaanse acteur was aangeklaagd wegens het hinderen van politieagenten na een vechtpartij.

De 40-jarige Brolin bezocht in juli samen met collega Jeffrey Wright en vijf crewleden een bar in Shreveport in Louisiana, waar ze bezig waren met opnamen van de film 'W.' van regisseur Oliver Stone. Een crewlid zou ruzie hebben gekregen met een andere bezoeker, waarna Brolin, Wright en de andere crewleden voor hem in de bres sprongen.

Josh Brolin is naast zijn rol als president George W. Bush in 'W.' bekend van rollen in films als 'Hollow man', 'No country for old men', 'Milk' en 'American Gangster'. Hij is getrouwd met actrice Diane Lane.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen