Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rick Brandsteder nieuwe presentator Wie is de Chef

Shownieuws

Rick Brandsteder presenteert vanaf 2 februari het kookprogramma Wie is de Chef. De zoon van Ron Brandsteder neemt het stokje over van Martijn Krabbé.

Rick Brandsteder presenteert vanaf 2 februari het kookprogramma Wie is de Chef bij RTL 5. Dat heeft een woordvoerder van RTL bevestigd. De zoon van Ron Brandsteder neemt het stokje over van Martijn Krabbé. Die presenteerde het programma eerder op RTL 4.

Brandsteder zou beter bij het 'jonge, uitdagende en verleidelijke' profiel van RTL 5 passen. "Rick is een leuk jong gezicht en wij vinden hem goed bij RTL 5 passen", laat de woordvoerder weten. In Wie is de Chef staan iedere week vier fanatieke kookgekken in de keuken om een diner te serveren. Onder het viertal bevindt zich een chef-kok die ervoor moet zorgen dat hij niet wordt ontdekt.

Maandag werd bekend dat de 24-jarige Brandsteder niet langer te zien is in het spelprogramma Lingo, waar hij namens de Sponsor Loterij dagelijks geldprijzen uitdeelde op locatie. De Lotto heeft de plek ingenomen van de Sponsor Bingo Loterij, die zich heeft teruggetrokken als sponsor van het Tros-programma.

Hoewel Brandsteder de plaats van Krabbé heeft ingenomen, zit de 40-jarige presentator niet zonder werk. Vanaf volgende week presenteert Krabbé op RTL 4 het nieuwe programma Topchef, waarin zes hobbykoks uit het afgelopen seizoen van Wie is de Chef strijden om de titel Topchef 2009. De kandidaten worden begeleid door topkoks als Herman den Blijker.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen