Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jennifer Love Hewitt breekt met verloofde'

Shownieuws

Jennifer Love Hewitt en Ross McCall zijn niet langer een koppel. "Ze hebben het tijdens de feestdagen uitgemaakt en hun verloving verbroken", zei een bron.

Jennifer Love Hewitt en haar verloofde, acteur Ross McCall, zijn niet langer een koppel. "Ze hebben het tijdens de feestdagen uitgemaakt en hun verloving verbroken", vertelde een anonieme bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze zijn allebei heel verdrietig. Zelfs hun vrienden zijn verbaasd, want ze leken heel gelukkig."

De 29-jarige actrice en de drie jaar oudere McCall verloofden zich in november 2007. De twee waren toen al twee jaar samen. Een trouwdatum hebben zij nooit vrijgegeven.

Hewitt is momenteel te zien in de televisieserie Ghost Whisperer, waarin ze een vrouw speelt die met geesten kan communiceren. De brunette maakte in de tweede helft van de jaren negentig naam met haar rol in de serie Party of Five. Ze speelde later in films als 'I know what you did last summer' en 'Garfield'.

McCall, die werd geboren in Schotland, is bekend van zijn rol in de televisieserie Band of Brothers. Momenteel is hij in de Verenigde Staten te zien in de serie Crash.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen