Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Birgit Schuurman in theaterstuk over verkrachting

Shownieuws

Birgit Schuurman speelt een hoofdrol in 'Extreem' van het productiebedrijf van Rick Engelkes. In het theaterstuk is de actrice te zien naast Eva Duijvestein.

Birgit Schuurman speelt een hoofdrol in 'Extreem'. In het theaterstuk is de actrice te zien naast onder anderen Eva Duijvestein. Dat meldt REP, het productiebedrijf van Rick Engelkes, dat het stuk in samenwerking met MTV op de planken brengt.

'Extreem' gaat over een jonge vrouw die thuis oog in oog komt te staan met een man die probeert haar te verkrachten. Ze weet hem te overmeesteren en als haar twee huisgenootjes thuiskomen, proberen ze te bepalen of ze hem moeten overdragen aan de politie of hem moeten vermoorden.

Eerder bracht de samenwerking tussen Engelkes en MTV 'Sexual perversity' voort, een op jongeren gericht toneelstuk waarin de 31-jarige Schuurman samen met onder anderen Johnny de Mol te zien was. De Mol speelt momenteel in het toneelstuk 'Romeo over Julia', dat ook door Engelkes en de muziekzender wordt geproduceerd.

'Extreem' is vanaf oktober in de Nederlandse theaters te zien. De première vindt op 7 november plaats. Waar dat gaat gebeuren, is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen