Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Ekdom reikt gouden DVD's uit aan Rieu

Shownieuws

Gerard Ekdom reikt vrijdag twee gouden dvd's uit aan André Rieu. De 3FM-dj reist af naar Arnhem, waar Rieu vrijdag- en zaterdag een kerstconcert geeft.

Gerard Ekdom reikt vrijdagmiddag twee gouden dvd's uit aan André Rieu voor concertregistraties 'Live in Maastricht' en 'Live in Australia'. De 3FM-dj reist af naar Arnhem, waar de 59-jarige Rieu en zijn orkest vrijdag- en zaterdagavond een kerstconcert geven in het Gelredome. Dat heeft platenmaatschappij Universal bekendgemaakt.

De 30-jarige Ekdom trekt in het kader van een speciale actie voor Serious Request zes dagen door Nederland met als doel zoveel mogelijk handen te schudden voor het goede doel. Voor elke hand die hij schudt, krijgt de 3FM-dj één euro van een kabelmaatschappij. Tijdens het concert van Rieu probeert Ekdom zoveel mogelijk concertgangers de hand te schudden.

André Rieu geniet wereldwijd grote populariteit. De Maastrichtse orkestleider reisde dit jaar met zijn World Stadium Tour langs grote stadions in onder meer Canada, Amerika, Duitsland en Australië. Alleen al in Australië verkocht Rieu meer dan 1,2 miljoen albums.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen