Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling staat opnieuw op nummer één

Shownieuws

Gerard Joling heeft opnieuw een nummer 1-hit te pakken. De zanger bereikte de eerste plaats met 'Laat me alleen', een duet met de overleden Rita Hovink.

Gerard Joling heeft opnieuw een nummer 1-hit te pakken. De zanger stijgt in de Single Top 100 van de derde naar de eerste plaats met zijn duet 'Laat me alleen' met de overleden zangeres Rita Hovink. Eerder dit jaar behaalde hij de eerste plek met 'Ik hou d'r zo van' en vorig jaar stonden 'Maak me gek' en 'Blijf bij mij', een duet met André Hazes, op nummer één.

De 48-jarige zanger en Popstars-presentator wordt op de voet gevolgd door Marco Borsato, die met 'Dochters' blijft staan op de tweede plaats. De Belgische singer-songwriter Milow zakt van de eerste naar de derde plek met 'Ayo technology'. Joling krijgt in de toptien ook nog gezelschap van zijn voormalige Toppers-collega René Froger, die met 'De zon schijnt voor iedereen' stijgt van de 74e naar de vierde plek.

Lionel Richie voert de Mega Album Top 100 aan met de concertregistratie van zijn Nederlandse concertreeks Symphonica in Rosso, waarmee hij in september viermaal het Arnhemse Gelredome op zijn kop zette. De Amerikaanse zanger verjaagt Marco Borsato, die vorige week nog de nummer 1-positie bezette met 'Wit licht', naar de derde plaats. Enya staat op nummer twee met 'And winter came'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen