Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Henkjan Smits figureert in clip Silkstone

Shownieuws

Henkjan Smits maakt zijn opwachting in de nieuwe videoclip van Silkstone. Het Popstars-jurylid wordt vergezeld door BN'ers als Giel Beelen en The Opposites.

Henkjan Smits maakt zijn opwachting in de nieuwe videoclip van Silkstone. Het Popstars-jurylid wordt vergezeld door BN'ers als Dennis Weening, Giel Beelen en Gerard Ekdom. Ook The Opposites en Ruben van The Partysquad figureren in de clip van de Haarlemse ban

Silkstone, dat bestaat uit frontman Niels Geusebroek, gitarist Frans van Essen en drummer Niels Bik, werkte samen met het digitale jongerenkanaal 101.TV voor de clip bij de single 'Keeps me together'. Presentatrice Marleen Dijkhoff ging voor de clip langs bij grote namen uit de muziekwereld om de single te laten horen. Zij riepen vervolgens wat ze voor zich zagen. Die spontane visualisatie moest worden opgenomen in de video, die met een budget van nul euro moest worden gemaakt.

De video bij de single 'Keeps me together' komt op 16 oktober uit. Donderdag is de 'making of' van de clip te zien op 101.tv.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen