Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rachel Hazes klaar met negativiteit

Shownieuws

Rachel Hazes trekt zich niets aan van de negatieve berichten die diverse media de afgelopen weken over haar schreven. "Het interesseert me allemaal niet meer."

Rachel Hazes trekt zich niets aan van de negatieve berichten die de afgelopen weken over haar zijn geschreven. "Het klinkt heel raar, maar op de een of andere manier kunnen mensen mij niet meer kwetsen", zei de weduwe van André Hazes maandag in Shownieuws.

Rachel was de laatste tijd veel in het nieuws omdat haar ouders een onthullend boek over het leven van hun dochter willen publiceren met 'schokkende feiten'. Ook een columnist van het dagblad Metro liet zich negatief uit over de weduwe van de volkszanger. Donderdag beweerde hij in zijn column dat Rachel onder het toeziend oog van Hazes vreemd zou zijn gegaan met de bodyguard van de zanger. "Het interesseert me allemaal niet meer", verklaart Rachel. "Mijn kinderen en de mensen die ik lief heb weten beter."

Rachel raakte eerder al in opspraak vanwege haar starre houding tegenover iedereen die de muziek van Hazes wil gebruiken. "Het enige wat ik doe is zijn erfenis bewaken", stelt ze. "Wat mensen vergeten, is dat ik een hele hardwerkende moeder ben. Het draait bij hen enkel om tekortkomingen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen