Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Travis Barker ontslagen uit brandwondencentrum

Shownieuws

Travis Barker is weer thuis. Hij is ontslagen uit het brandwondencentrum waar hij werd behandeld voor de verwondingen die hij opliep bij een vliegtuigongeluk.

(Novum/AP) - Travis Barker is weer thuis. De drummer is vrijdag ontslagen uit het brandwondencentrum in Los Angeles waar hij werd behandeld voor de verwondingen die hij vier weken geleden opliep bij een vliegtuigongeluk. Hij liep brandwonden op over zijn hele lichaam en onderging sindsdien zeven operaties.

Volgens een woordvoerder van het brandwondencentrum krijgt de 32-jarige Barker de komende tijd nog verzorging aan huis. Het is de verwachting dat hij de komende maanden volledig zal herstellen.

Barker en zijn vriend Adam Goldstein, beter bekend als DJ AM, raakten beiden zwaargewond toen het privévliegtuigje waarin zij zaten vlak na de start crashte op een vliegveld in South Carolina. Barkers assistent en zijn bodyguard kwamen net als de piloot en de co-piloot om het leven. DJ AM, die brandwonden opliep aan zijn hoofd en handen, mocht drie weken geleden al thuis verder herstellen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen