Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Tropic Thunder' populair in Nederlandse bioscoop

Shownieuws

De film 'Tropic Thunder' was dit weekeinde populair in de Nederlandse bioscopen. De nieuwe komedie van Ben Stiller, bracht bijna 184 duizend euro op.

(Novum/AP) - De film 'Tropic Thunder' deed het dit weekeinde goed in de Nederlandse bioscopen. De nieuwe komedie van Ben Stiller, waarin ook Jack Black en Tom Cruise spelen, komt binnen op de eerste plaats in de Nederlandse box office. De film bracht bijna 184 duizend euro op.

'Tropic Thunder' verdrijft daarmee de actiefilm 'Wanted' met Angelina Jolie van de hoogste positie op de lijst met best bezochte bioscoopfilms. De film over een jonge man die in de voetsporen van zijn vader treedt en huurmoordenaar wordt, staat nu op de tweede plek, met een totaalomzet van bijna 1,2 miljoen euro. Op de derde positie staat de musicalfim 'Mamma mia', die in totaal ruim 5,7 miljoen euro heeft opgebracht in de Nederlandse bioscopen.

In de Amerikaanse box office kwam de thriller 'Eagle Eye' deze week binnen op de hoogste positie, met een omzet van ruim 20,3 miljoen euro. In de film raken Shia LaBeouf en Michelle Monaghan ongewild betrokken bij een samenzwering onder leiding van een mysterieuze vrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen