Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liz Hurley luistert Pink Ribbon Gala op

Shownieuws

Liz Hurley is maandagavond speciale gast op het Pink Ribbon Gala in het Concertgebouw in Amsterdam. De Britse actrice is ambassadrice van Pink Ribbon.

Liz Hurley is maandagavond speciale gast op het Pink Ribbon Gala in het Concertgebouw in Amsterdam. De Britse actrice is ambassadrice van de organisatie, die zich inzet tegen borstkanker.

De 43-jarige Hurley is al jaren actief voor Pink Ribbon. Ze is het gezicht van cosmeticagigant Estée Lauder en reist jaarlijks met Evelyn Lauder, die in 1992 het roze lintje introduceerde, de wereld rond voor de bewustwordingscampagne in borstkankermaand oktober.

Tijdens het gala wordt de Estée Lauder Pink Ribbon Award uitgereikt. De prijs, inmiddels drie jaar oud, heeft tot doel om vrouwelijkheid tijdens of na borstkanker te verbeelden. Het thema is dit jaar 'Power voor pink'.

Ook wordt het Pink Ribbon Magazine gelanceerd. De jubileumuitgave van de glossy, waarvan de volledige opbrengst naar de Stichting Pink Ribbon gaat, heeft dit jaar het thema 'Vivre!'. In het blad staan onder meer de borstmonologen van bekende Nederlandse vrouwen als Anita Witzier, Quinty Trustfull en Frederique van der Wal. Zij dragen tijdens het gala een verkorte versie van de monologen voor.

Zaterdag wordt een registratie van het Pink Ribbon Award Gala uitgezonden bij de Avro op Nederland 2.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen