Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shocking Shorts Awards uitgereikt

Shownieuws

Zondag zijn de Shocking Shorts Awards uitgereikt tijdens het NFF. Jongerius won de 13th Street-award. Van den Bosch en Verkerk wonnen de Sci Fi-prijs.

Tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht zijn zondagavond de Shocking Shorts Awards uitgereikt. Nick Jongerius was met zijn horrorfilm 'Brother's Keeper' goed voor de 13th Street-award. Joost van den Bosch en Erik Verkerk sleepten met de animatieproductie 'The 3D machine' de Sci Fi prijs in de wacht. De jury bestond uit Rutger Hauer, Monique van de Ven en regisseur Jean van de Velde. Tanja Jess nam de presentatie voor haar rekening.

De prijswinnaars mogen twee weken naar Hollywood om daar een speciaal filmprogramma te volgen bij Universal Studio's. Daarnaast worden beide producties vertoond op de digitale kanalen van NBC Universal.

Jongerius produceerde eerder de horrorfilm 'Doodeind' met Victoria Koblenko, Terence Scheurs en Everon Jackson Hooi in de hoofdrollen. Erik Verkerk en Joost van den Bosch richtten vorig jaar zomer de animatiestudio Ka-Ching Cartoons op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen