Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw (31) zegt zwanger te zijn van clown Bassie

Shownieuws

Een 31-jarige vrouw uit Heerhugowaard beweert zwanger te zijn van de 42 jaar oudere clown Bassie. Die noemt de verhalen over de zwangerschap 'klinkklare onzin'.

Een 31-jarige vrouw uit Heerhugowaard beweert zwanger te zijn van de 42 jaar oudere Bas van Toor, beter bekend als clown Bassie. Sandra K. deed haar verhaal aan showbiznewz.nl. Ze vertelde de showbizzsite dat ze ruim acht maanden geleden zwanger is geworden van de artiest, nadat hij had opgetreden in haar woonplaats.

Bassie, die jarenlang een duo vormde met zijn broer Adriaan, zou tegenover de website hebben toegegeven dat hij de vrouw zijdelings kent, maar noemde de verhalen over de zwangerschap 'klinkklare onzin'. De clown is al sinds 1960 samen met zijn vrouw Coby, met wie hij drie volwassen dochters heeft.

Het management van de artiest was maandag niet bereikbaar voor commentaar. Een oud-manager van de clown verklaarde tegenover Novum Nieuws te hebben vernomen dat Bassie tijdelijk is 'ondergedoken in Duitsland' tot de storm is overgewaaid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen