Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader Amy Winehouse maakt podiumdebuut

Shownieuws

Mitch Winehouse treedt in de voetsporen van zijn dochter Amy. De voormalige taxichauffeur heeft zaterdag zijn podiumdebuut gemaakt in het Londense Chiswick.

Mitch Winehouse treedt in de voetsporen van zijn dochter Amy. De voormalige taxichauffeur heeft zaterdag in Londen zijn podiumdebuut gemaakt, zo meldt de Britse krant The Sun maandag.

Winehouse zong klassiekers van Frank Sinatra voor een publiek van driehonderd man. Het optreden viel naar verluidt zo in de smaak dat Mitch pas na een uur het podium verliet.

Amy was niet aanwezig bij het podiumdebuut van haar vader. Vrienden van de geplaagde souldiva maken zich ernstige zorgen om haar gemoedstoestand. Ze zouden 24 uur per dag waken bij Amy thuis. "Niemand wil Amy alleen laten", vertelt een bron. "Ze is op dit moment erg breekbaar."

De 24-jarige Winehouse, die kampt met drank- en drugsverslavingen, wordt geacht zich deze week bij de politie te melden. Een danseres deed vorige week aangifte tegen haar. De vrouw kreeg een klap in het gezicht van de 'Rehab'-zangeres toen ze samen met haar op de foto wilde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen