Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Kidman huwelijkt dochter alvast uit

Shownieuws

Nicole Kidman heeft een man gevonden voor haar dochter. "Ze keek naar mijn zoon en zei dat ze voorstander is van gearrangeerde huwelijken", zegt Russell Crowe

Nicole Kidman heeft al een ideale partner gevonden voor haar twee maanden oude dochtertje Sunday Rose. "Nicole wierp één blik op mijn zoon Tennyson, keek op en zei dat ze een groot voorstander is van gearrangeerde huwelijken", vertelt acteur Russell Crowe aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Tennyson is dus al verloofd."

De 41-jarige Kidman en haar man Keith Urban brachten onlangs een bezoekje aan de 44-jarige Crowe in zijn huis in Australië. "Sunday Rose is een heel mooi meisje met prachtige gelaatstrekken", zegt de acteur. "Het was heel leuk dat ze haar hadden meegenomen."

Russell Crowe en zijn vrouw Danielle Spencer hebben naast de 2-jarige Tennyson nog een zoontje, Charlie (4). "Het vaderschap is het mooiste dat me ooit is overkomen", stelt de Hollywoodster, die binnenkort te zien is in 'Body of lies'. "Het wordt iedere dag leuker en ingewikkelder."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen