Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Concerten Frans Bauer en Marianne Weber populair

Shownieuws

De kaartverkoop voor de concerten van Frans Bauer en Marianne Weber in december in Ahoy gaat 'boven verwachting' goed. De voorverkoop ging zaterdag van start.

De kaartverkoop voor de concerten van Frans Bauer en Marianne Weber in Ahoy gaat 'boven verwachting' goed, vertelt een woordvoerder. De voorverkoop voor de vijf shows in december is zaterdagochtend van start gegaan.

De woordvoerder heeft 'nog geen concrete cijfers'. "Maar er wordt ontzettend veel gebeld en ook op internet is er bijna geen doorkomen aan omdat het zo druk is", zegt hij. "Het loopt als een speer."

Bauer en Weber, die in 1997 een nummer 1-hit scoorden met 'De regenboog', brachten begin deze maand de single 'Als ik met jou op de wolken zweef' uit. Op 17 oktober verschijnt een nieuw album van de twee die tijdens hun samenwerking gevolgd worden door camera's voor hun veelbekeken realitysoap Frans & Marianne.

De concerten in Ahoy zien de artiesten als de bekroning op de hernieuwde samenwerking. De shows staan gepland op 5, 6, 7 en 8 december. Op 7 december treden Bauer en Weber zowel in de middag als in de avond op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen