Kies je favoriete radiostation

Dossiers

DJ AM ontslagen uit brandwondencentrum

Shownieuws

DJ AM heeft het brandwondencentrum in Georgia waar hij was opgenomen, verlaten. Hij raakte vorige week vrijdag gewond bij een vliegtuigongeluk.

(Novum/AP) - Adam Goldstein, bekend als DJ AM, heeft het brandwondencentrum in de Amerikaanse staat Georgia waar hij sinds vorige week vrijdag was opgenomen, verlaten. Dat heeft zijn woordvoerder bekendgemaakt. De artiest was in het ziekenhuis opgenomen met ernstige brandwonden aan zijn handen en hoofd, die hij opliep bij een vliegtuigongeluk.

De 35-jarige artiest raakte gewond toen een privévliegtuigje waarin hij zat kort na de start van de landingsbaan raakte en tot stilstand kwam op een nabijgelegen weg. Goldstein kon op eigen kracht ontsnappen uit het brandende toestel. Net als Travis Barker, de voormalige drummer van Blink-182, die ook brandwonden over een groot deel van zijn lichaam opliep. De vier andere inzittenden van het vliegtuig, onder wie de assistent en de bodyguard van Barker, overleefden de crash niet.

De woordvoerder van Goldstein vraagt op de website van het Amerikaanse tijdschrift People om privacy voor haar cliënt. "Hij is intens verdrietig door wat er is gebeurd, maar is ook dankbaar voor alle liefde en steun die hij heeft ontvangen van vrienden en fans van over de hele wereld. We willen vragen om zijn privacy te respecteren terwijl hij rust en herstelt en rouwt om het verlies van zijn vrienden."

Travis Barker ligt nog steeds in het brandwondencentrum. Muziekproducer Jermaine Dupri, met wie de drummer samen het kledingmerk So So Def heeft, zei vrijdag te verwachten dat de 32-jarige artiest het ziekenhuis over ongeveer twee weken mag verlaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen