Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spice Girl Mel B veilt kleding voor goed doel

Shownieuws

Melanie Brown veilt kleding, uit haar Spice Girls-carrière, voor het goede doel. De opbrengst gaat naar een organisatie die kinderen met kanker helpt.

Spice Girl Melanie Brown veilt kleding die zij droeg tijdens haar Spice Girls-carrière voor het goede doel. Een van de kledingstukken die op 26 oktober onder de hamer gaan, is de jas met luipaardprint die Scary Spice droeg in de videoclip van het nummer 'Stop'. De opbrengst van de veiling gaat naar een organisatie die kinderen met kanker helpt, Clic Sargent.

Andere kledingstukken die volgende maand worden geveild zijn een jumpsuit die de zangeres tijdens het eerste Spice Girls-concert droeg en vijf outfits van Roberto Cavalli die ze droeg tijdens de reünietoer van de girlband. "Alle kledingstukken hebben emotionele waarde voor mij", stelt de 33-jarige zangeres tegenover BBC news.

Brown verhuisde zes jaar geleden naar Los Angeles om daar een carrière als tv-presentatrice op te bouwen. Eind vorig jaar nam de zangeres deel aan de Amerikaanse versie van het tv-programma Dancing with the Stars.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen