Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toeval doodsoorzaak zoon John Travolta

Shownieuws

De 16-jarige zoon van John Travolta, Jett, is overleden aan een toeval. Dat heeft een autopsie maandag uitgewezen. De jongen is maandag gecremeerd.

(Novum/AP) - De 16-jarige zoon van John Travolta, Jett, is overleden aan een toeval. Dat heeft een autopsie maandag uitgewezen. De jongen werd vrijdag bewusteloos aangetroffen in de badkamer van het vakantiehuis van de familie op de Bahama's. Jett is maandag gecremeerd en zijn ouders zijn van plan om dinsdag met de as terug te vliegen naar de Verenigde Staten.

Eerder werd niet uitgesloten dat de tienerjongen tijdens een toeval met zijn hoofd op de rand van het bad was gevallen en aan de verwondingen daarvan was overleden. Volgens een woordvoerder van het uitvaartcentrum waar het lichaam van Jett naartoe was gebracht, was het stoffelijk overschot 'ongeschonden'.

Toen het lichaam van Jett vrijdag werd gevonden, heeft diens vader geprobeerd hem te reanimeren. Mogelijk is de jongen in de armen van Travolta gestorven, zo maakten twee advocaten van de Hollywoodacteur eerder bekend.

Jett had al langer last van aanvallen. Hij leed aan de ziekte van Kawasaki, een auto-immuunziekte waarbij bloedvaten door het hele lichaam ontstoken raken. Tot het ziektebeeld behoren aanvallen waarbij de patiënt bewusteloos raakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen