Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rebecca Romijn bevallen van tweelingdochters

Shownieuws

Actrice Rebecca Romijn is bevallen van tweelingdochters. Dat heeft radio-dj Howard Stern maandag bekendgemaakt in zijn radioshow op Sirius.

Rebecca Romijn is op 28 december bevallen van tweelingdochters: Dolly Rebecca Rose and Charlie Tamara Tulip. Dat heeft een woordvoerder van Romijn bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift People. Het zijn de eerste kinderen voor de 36-jarige actrice en haar twee jaar jongere echtgenoot Jerry O'Connell.

O'Connell meldde eerder dat hij een beschermende vader wil zijn. "Ze gaan pas met iemand naar bed als ik dood ben", grapte hij in een interview. "Ik hoop dat ze helemaal geen oog hebben voor jongens en alleen maar gek zijn op hun vader."

Romijn is te zien in de populaire televisieserie Ugly Betty. Ook speelde ze in de 'X-men'-trilogie. O'Connell was te zien in films als 'Scream 2' en 'Body shots'. Het stel stapte in de zomer van 2007 in het huwelijksbootje.

Zoals haar achternaam al doet vermoeden, heeft Romijn een Nederlandse achtergrond. De actrice werd geboren in Californië, maar heeft een Nederlandse vader en een moeder van wie de ouders naar Amerika emigreerden. De twee ontmoetten elkaar toen de moeder van Romijn in Europa studeerde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen