Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Benji Madden bewaakt nichtje Harlow

Shownieuws

Harlow is nog niet eens 1 jaar, maar oom Benji Madden maakt zich nu al zorgen over haar toekomstige vriendjes. "Ik ga haar heel goed in de gaten houden."

Harlow wordt volgende week pas 1 jaar, maar oom Benji Madden maakt zich nu al zorgen over haar toekomstige vriendjes. "Ik ga haar heel goed in de gaten houden", vertelt de Good Charlotte-gitarist aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik hou mijn geweer vlakbij de deur."

De 29-jarige Benji is trots op zijn eeneiige tweelingbroer Joel en zijn vriendin Nicole Richie, die volgens hem alles opzij zetten voor hun oogappel. "Hun kind gaat boven alles", vertelt hij. "Joel is een geweldige vader en Nicole is de beste moeder die ik ooit heb gezien. Joels grootste doel in zijn leven is het beschermen van en zorgen voor zijn gezin."

Benji is zelf minder gelukkig in de liefde. Eind november liep zijn relatie met Paris Hilton op de klippen. De twee waren zo'n negen maanden samen. Daarvoor was hij verloofd met het Australische fotomodel Sophie Monk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen