Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse heeft vakantievriendje

Shownieuws

Amy Winehouse heeft tijdens haar vakantie op Santa Lucia niet alleen een kleurtje, maar ook een nieuw vriendje opgedaan. Ze vermaakt zich met een onbekende man.

Amy Winehouse heeft tijdens haar vakantie op het Caribische eiland Santa Lucia niet alleen een kleurtje, maar ook een nieuw vriendje opgedaan. De Britse zangeres vermaakt zich op het zonnige eiland met een onbekende man, zo blijkt uit foto's van de Britse krant The Sun. Op de kiekjes is te zien hoe ze om de nek van een gespierde man hangt.

Met haar vermeende vakantieliefde lijkt ze een punt te zetten achter haar tumultueuze huwelijk met Blake Fielder-Civil, die begin vorige maand opnieuw achter de tralies verdween. Hij werd vorig jaar zomer veroordeeld tot een celstraf van 27 maanden voor het mishandelen van een barman en de poging hem vervolgens het zwijgen op te leggen. Hij zat al een jaar in de gevangenis voordat hij in november vroegtijdig werd vrijgelaten.

Winehouse heeft de feestdagen doorgebracht op het Caribische eiland. De vakantie lijkt de 25-jarige zangeres, die berucht is om haar drank- en drugsgebruik, goed te doen. Ze is enkele kilo's aangekomen en heeft een gezond kleurtje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen