Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uri Geller gaat het theater in

Shownieuws

Uri Geller geeft in februari en maart vier optredens met twee finalisten van De Nieuw Uri Geller, Rob en Emiel. Hij staat onder meer in Amsterdam en Breda.

Uri Geller grijpt zijn hernieuwde populariteit aan om zijn kunsten te vertonen in het theater. De zelfbenoemde mentalist geeft in februari en maart een viertal optredens met twee finalisten van zijn televisieshow De Nieuw Uri Geller, Rob en Emiel. Dat heeft zijn impresariaat TriColour Productions maandag bekendgemaakt.

De 62-jarige Israëliër staat met zijn show 'Mindblowing' op 14 en 15 februari in Hoorn en Breda. Op 1 en 8 maart is hij van de partij in het Amsterdamse theater Carré en het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Naast het buigen van lepels en het lezen van gedachten, geeft Geller een lezing over het gebruik van energie en positivisme.

Het publiek van Geller wordt gevraagd om lepels en oude niet werkende horloges mee naar het theater te nemen. Na de voorstellingen kunnen mensen de mentalist in de foyer ontmoeten.

Geller maakte vorig jaar wereldwijd een comeback met zijn televisieformat. Het tweede seizoen van de Nederlandse editie van de show gaat later deze maand van start bij SBS 6. Het eerste seizoen werd in maart vorig jaar gewonnen door Ramana.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen