Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rick Brandsteder weg bij Lingo

Shownieuws

Rick Brandsteder is niet langer te zien in het dagelijkse spelprogramma Lingo. Zijn werkgever de Sponsor Bingo Loterij maakt plaats voor De Lotto.

Rick Brandsteder is niet langer te zien in het dagelijkse spelprogramma Lingo. De presentator deelde namens de Sponsor Loterij dagelijks geldprijzen uit op locatie. "Dat is afgelopen", vertelde Lucille Werner maandagochtend in de radioshow van Ruud de Wild op Q-Music. "De Sponsor Bingo Loterij trekt zich helemaal terug uit Lingo." De Lotto neemt vanaf maandag de plek over van de Sponsor Bingo Loterij.

De 24-jarige zoon van Ron Brandsteder raakte in november in opspraak toen showbizzprogramma RTL Boulevard een filmpje vertoonde waarin te zien was hoe hij zoende met ontwerpster Eva Anna Hekking en vervolgens slagroom likte van haar lichaam. Hij wist na een gesprek met de directie van de Sponsor Bingo Loterij zijn baan te behouden.

Lingo, dat dagelijks gemiddeld bijna een miljoen kijkers trekt, viert maandag zijn twintigste verjaardag. De 41-jarige Werner, die het programma sinds drie jaar presenteert, is het woordspel nog lang niet beu. "Ik ga nog wel een tijdje door", vertrouwde ze De Wild toe. "Ik vind het hartstikke leuk om te doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen