Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wolter Kroes emotioneel door steun fans

Shownieuws

Wolter Kroes is blij met de steun van zijn fans, nu hij thuiszit met een beenbreuk. "Ik heb ze allemaal met een brok in mijn keel gelezen", bekent hij.

Wolter Kroes is blij met de beterschapberichtjes van zijn fans, nadat hij tijdens de wintersport een vijfvoudige beenbreuk opliep. "Ik heb ze allemaal met een brok in mijn keel gelezen, zo overweldigend als jullie allemaal meeleven met mij en mijn gezin", schrijft de zanger op zijn Hyves-pagina. "Ze geven me stuk voor stuk kracht."

De zanger maakte op eerste kerstdag, de dag waarop hij 40 werd, een harde val op een skipiste in Oostenrijk. Hij brak zijn been op vijf plaatsen. "Ik heb mezelf beloofd dat ik samen met een team van artsen en therapeuten mijn stinkende best ga doen om zo snel mogelijk weer op de bühne te staan", schrijft de zanger. "Ik ga goed luisteren naar al hun adviezen zodat ik weer gauw kan optreden, ook al zal dat de eerste tijd op een barkruk zijn."

Ondanks de nare ervaring tijdens zijn wintersportvakantie, treedt Kroes op 21 maart op tijdens Go Après Ski 2009 in Ahoy. Hier treden ook Gerard Joling, Jannes, De Deurzakkers, Stef Ekkel en The Happy Hour Crew op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen