Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Madonna wil actrice worden

Shownieuws

Lourdes, de 12-jarige dochter van Madonna, heeft zich aangemeld bij een bekende toneelschool in New York. De jonge telg wil graag actrice worden.

Lourdes, de 12-jarige dochter van Madonna, heeft zich aangemeld bij een bekende toneelschool in New York. Dat meldt de Britse krant Daily Mail. "Lourdes wil dolgraag actrice worden en heeft zich daarom aangemeld bij de Professional Children`s School in Manhattan", vertelde een anonieme bron aan de krant. "Ze is vastberaden zich te bewijzen en wil zich storten op het bestuderen van de techniek."

Lourdes, die sinds de scheiding van haar moeder en de Britse regisseur Guy Ritchie in Manhattan woont, is niet de eerste beroemdheid die lessen volgt aan de prestigieuze toneelschool. Macaulay Culkin, die grote bekendheid verwierf met zijn rol in de film 'Home Alone', en Sarah Jessica Parker, beter bekend als Carrie Bradshaw in de televisieserie Sex in the City, gingen Lourdes voor.

De jonge telg moest vorig jaar een rol in de film 'The secret life of bees' afslaan, omdat Madonna niet wilde dat dochterlief te vroeg in 'het wereldje' zou stappen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen