Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss oogt zwanger

Shownieuws

Kate Moss heeft tijdens een vakantie in Thailand geruchten aangewakkerd dat ze zwanger is. Onder het zomerjurkje van het model was een buikje te zien.

Kate Moss heeft tijdens een vakantie in Thailand geruchten aangewakkerd dat ze zwanger is van een tweede kind. Onder het dunne jurkje dat ze droeg tijdens een feestje op het strand was duidelijk een buikje zichtbaar, zo blijkt uit foto's van verscheidene Britse media.

Het verder zeer slanke topmodel, dat vakantie vierde met haar vriend Jamie Hince, gedroeg zich niet alsof ze een kind verwacht. De 34-jarige rookte en dronk bier, zo is te zien op de kiekjes.

Geruchten over een mogelijke zwangerschap zoemen al langer rond. Volgens de Britse krant The Sun heeft Moss vorige maand tijdens het verjaardagsfeest van Hince tegenover familie en vrienden ontkend dat er een kind op komst is.

Moss heeft al een 4-jarige dochter, Lila Grace, met ex-vriend Jefferson Hack, oprichter van modebijbel Dazed & Confused. De 34-jarige schone had eveneens een veelbesproken relatie met rocker Pete Doherty, maar die liep in 2007 stuk. Sindsdien wordt ze regelmatig gezien met Hince.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen