Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Travolta en Preston dankbaar voor steun

Shownieuws

John Travolta en Kelly Preston zijn dankbaar voor de steunbetuigingen die ze ontvangen na de dood van hun 16-jarige zoon Jett. "Het betekent zo veel voor ons."

John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston zijn dankbaar voor de steunbetuigingen die ze hebben ontvangen na de dood van hun 16-jarige zoon Jett. "Het betekent zo veel voor ons", schrijft het Hollywoodkoppel in een verklaring op de website van Preston. "Het geeft ons hoop op een mooiere toekomst."

Jett overleed vrijdag op de Bahama's, waar de familie Travolta oud en nieuw had gevierd. Hij werd door zijn begeleidster bewusteloos aangetroffen in de badkamer van het vakantiehuis van de familie. De tiener leed sinds hij 2 jaar was aan de ziekte van Kawasaki, een auto-immuunziekte waarbij bloedvaten door het hele lichaam ontstoken raken. Hij heeft naar het lijkt een aanval gehad en zou vervolgens met zijn hoofd op de rand van het bad zijn gevallen.

De 54-jarige Travolta en zijn acht jaar jongere vrouw zijn kapot van de dood van hun zoon. "Jett was de meest geweldige zoon die wij ons als ouders maar hadden kunnen wensen en maakte het leven van een ieder die hij ontmoette een stukje mooier", schrijft het stel. "We zijn diepbedroefd dat onze tijd met hem maar zo kort heeft mogen zijn. We koesteren de tijd die we met hem hebben gehad voor de rest van ons leven."

Maandag vindt autopsie plaats die moet uitwijzen wat de precieze doodsoorzaak is van Jett. Travolta hoopt vervolgens het lichaam van zijn zoon naar Florida te kunnen laten overvliegen. De begrafenis zal plaatsvinden in Ocala, de woonplaats van de familie. Wanneer dat zal zijn, is nog niet bekendgemaakt.

Jett was het oudste kind van de acteur en zijn 46-jarige vrouw. Ze hebben nog een dochtertje: Ella Bleu van 8.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen