Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Amy Winehouse wil modeontwerpster worden'

Shownieuws

Amy Winehouse wil zich naast zingen gaan richten op het ontwerpen van kleding. Ze zou hebben opgeschept over een eventuele samenwerking met modemerk Fred Perry.

Amy Winehouse wil zich naast zingen gaan richten op het ontwerpen van kleding. Dat schreewt de zangeres volgens bronnen bij het Britse tabloid The Sun van de daken tijdens haar vakantie op het Caribische eiland Saint Lucia. Ze zou in de bar van haar vakantiecomplex hebben opgeschept over een eventuele samenwerking met modemerk Fred Perry.

Winehouse, die regelmatig T-shirts van het Britse merk draagt, zou in onderhandeling zijn over een eigen lijn voor Fred Perry. Ze zou al enkele schetsen van ontwerpen hebben gemaakt voor het label. Fred Perry werkte eerder samen met onder anderen Paul Weller.

De 25-jarige Winehouse viert al enkele weken vakantie op Saint Lucia. Het tripje zou de zangeres, die bekendstaat om haar drugs- en drankproblemen, goed doen. Op foto's lijkt de vakantievierende artieste meerdere kilo's te zijn aangekomen, heeft ze een gezond kleurtje en kijkt ze helder uit haar ogen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen