Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere Gossip Girl-actrice wil scheiden

Shownieuws

Kelly Rutherford, bekend van de dramaserie Gossip Girl, wil scheiden van haar echtgenoot Daniel Giersch. De 40-jarige actrice is zo'n vier maanden zwanger.

Kelly Rutherford, bekend van de dramaserie Gossip Girl, wil scheiden van haar echtgenoot Daniel Giersch. De 40-jarige actrice, die zo'n vier maanden zwanger is, heeft deze week een rechter in Los Angeles gevraagd om een einde te maken aan haar huwelijk. Dat meldt de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ, die de schriftelijke aanvraag in handen heeft gekregen.

Rutherford geeft de standaardreden 'onoverkomelijke verschillen' op als reden voor het verzoek om te mogen scheiden. Het koppel trouwde twee jaar geleden en heeft al een zoontje, de 2-jarige Hermès. Begin december brachten zij naar buiten dat ze samen nog een kindje verwachten.

Het is de tweede keer dat Rutherford een huwelijk op de klippen ziet lopen. In die zin lijkt ze op het personage dat ze speelt in Gossip Girl, de rijke Lily van der Woodsen. Zij staat bekend om haar vele scheidingen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen